آ
-
آزادسازی رقم
معرفی رقم جدید لایمترش پارس متحمل به بیماری جاروک بر اساس ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و برخی عناصر معدنی [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
آسکوربات پراکسیداز
اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
آسکوربات پراکسیداز
تاثیر محلولپاشی برگی با اسپرمیدین بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
آمینواسید
اثر محلولپاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگیهای هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
آنتوسیانین
بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
آنتیاکسیدان
تاثیر هرس بر شاخصهای فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژنهای دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]
ا
-
ارزش غذایی
معرفی رقم جدید لایمترش پارس متحمل به بیماری جاروک بر اساس ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و برخی عناصر معدنی [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
ارقام پسته
ارزیابی کمی و کیفی چند رقم تجاری پسته در شرایط منطقه مشگینشهر [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
ارقام مرکبات
بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
اسپرمیدین
تاثیر محلولپاشی برگی با اسپرمیدین بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
اسید سالیسیلیک
اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
انبار سرد
تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
-
انبارمانی
بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
اندازه میوه
تأثیر محلولپاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
-
اندازه میوه
اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
انگور
تاثیر محلولپاشی برگی با اسپرمیدین بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402]
ب
-
بهنژادی
ارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
بیان ژن
بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
پ
-
پاکوتاه کننده
تاثیر دو پایه کوئینزA و زالزالک بر خصوصیات مورفولوژیکی و پومولوژیکی "بِه" رقم محلی اصفهان [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
پایداری غشا
بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
پراکسیداز
کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
پروتئین کل
کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
پرولین
تاثیر محلولپاشی برگی با اسپرمیدین بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
پس از برداشت
کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
پسته
بررسی اثر محلولپاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
پوسیدگی
تأثیر کاربرد ژل آلوئهورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 1-10]
-
پوشش خوراکی
تأثیر کاربرد ژل آلوئهورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 1-10]
-
پیت ماس
بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
ت
-
تانن محلول
تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
-
تجزیه به عامل
بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
تجزیه خوشهای
بررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیتهای سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
تجزیه خوشهایی
برآورد اجزاء واریانس و وراثتپذیری برخی ژنوتیپهای گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
تجزیه واریانس مرکب
برآورد اجزاء واریانس و وراثتپذیری برخی ژنوتیپهای گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
تحمل پذیری
بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
ترکیبات زیست فعال
تأثیر محلولپاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
-
تنوع
بررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیتهای سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
تنوع ژنتیکی
مطالعه بالادست ژن MYB10 در مسیر بیوسنتز آنتوسیانین سیب گوشت قرمز ایرانی به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR) [دوره 8، شماره 2، 1402]
ج
-
جاروی جادوگر
معرفی رقم جدید لایمترش پارس متحمل به بیماری جاروک بر اساس ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و برخی عناصر معدنی [دوره 8، شماره 2، 1402]
خ
-
خرمالو
تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
-
خصوصیات کمی
ارزیابی کمی و کیفی چند رقم تجاری پسته در شرایط منطقه مشگینشهر [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
خصوصیات کیفی
ارزیابی کمی و کیفی چند رقم تجاری پسته در شرایط منطقه مشگینشهر [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
خیلی زودرس
ارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402]
د
-
درجه حرات
برآوردی از تشکیل میوههای بدشکل در تاکستانهای کیویفروت رقم هایوارد و علل تشکیل آنها [دوره 8، شماره 2، 1402]
ر
-
روبیسکو
تاثیر هرس بر شاخصهای فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژنهای دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
ریل تایم
بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
ز
-
زالزالک
تاثیر دو پایه کوئینزA و زالزالک بر خصوصیات مورفولوژیکی و پومولوژیکی "بِه" رقم محلی اصفهان [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
زودرس
ارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
زیتون
تاثیر هرس بر شاخصهای فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژنهای دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]
ژ
-
ژرم پلاسم
بررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیتهای سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]
س
-
سرمازدگی
اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
سرمای دیررس بهاره
بررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفهدهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
سطح برگ
اثر محلولپاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگیهای هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
سفتی بافت
اثر محلولپاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگیهای هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
سوپرجاذب
اثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
سیب
ارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402]
ش
-
شاخص سطح برگ
اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
شاخص قهوه ای شدن
تأثیر کاربرد ژل آلوئهورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 1-10]
-
شاخص کلروفیل
بررسی اثر محلولپاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
شاخصهای رویشی
تاثیر محلولپاشی برگی با اسپرمیدین بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402]
ص
-
صفات بیوشیمیایی غشا نازک
بررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفهدهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
صفات پومولوژیکی
برآورد اجزاء واریانس و وراثتپذیری برخی ژنوتیپهای گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
صفات فنولوژیکی
برآورد اجزاء واریانس و وراثتپذیری برخی ژنوتیپهای گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
صفات مورفولوژیک
بررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیتهای سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]
ض
-
ضریب همبستگی
بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
ظ
-
ظرفیت آنتیاکسیدانی
تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
-
ظرفیت آنتیاکسیدانی
تأثیر محلولپاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
ع
-
عامل بیان
مطالعه بالادست ژن MYB10 در مسیر بیوسنتز آنتوسیانین سیب گوشت قرمز ایرانی به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR) [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
عمرانباری
تأثیر کاربرد ژل آلوئهورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 1-10]
-
عملکرد
بررسی اثر محلولپاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
عملکرد
تاثیر دو پایه کوئینزA و زالزالک بر خصوصیات مورفولوژیکی و پومولوژیکی "بِه" رقم محلی اصفهان [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
عملکرد
ارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
عملکرد میوه
ارزیابی کمی و کیفی چند رقم تجاری پسته در شرایط منطقه مشگینشهر [دوره 8، شماره 2، 1402]
ف
-
فعالیت آنزیم های آنتی آکسیدانی
بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
فلاونوئید
بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
فنل
بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
فنل کل
تأثیر محلولپاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
-
فنولوژی
بررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفهدهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
فنیلآلانینآمونیالیاز
تاثیر هرس بر شاخصهای فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژنهای دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]
ک
-
کاتالاز
کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
کلروفیل
اثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
کوئینزA
تاثیر دو پایه کوئینزA و زالزالک بر خصوصیات مورفولوژیکی و پومولوژیکی "بِه" رقم محلی اصفهان [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
کیتوسان
اثر محلولپاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگیهای هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
کیفیت
بررسی اثر محلولپاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
کیفیت تغذیهای
تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
-
کیفیت میوه
معرفی رقم جدید لایمترش پارس متحمل به بیماری جاروک بر اساس ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و برخی عناصر معدنی [دوره 8، شماره 2، 1402]
گ
-
گایاکول پراکسیداز
اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
گرمی
بررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفهدهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]
م
-
ماده خشک
اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
منطقه حفاظت شده
مطالعه بالادست ژن MYB10 در مسیر بیوسنتز آنتوسیانین سیب گوشت قرمز ایرانی به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR) [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
منیزیم
اثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
میوه
بررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیتهای سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
میوه پهن
برآوردی از تشکیل میوههای بدشکل در تاکستانهای کیویفروت رقم هایوارد و علل تشکیل آنها [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
میوه دوقلو
برآوردی از تشکیل میوههای بدشکل در تاکستانهای کیویفروت رقم هایوارد و علل تشکیل آنها [دوره 8، شماره 2، 1402]
ن
-
نشانگر ملکولی
مطالعه بالادست ژن MYB10 در مسیر بیوسنتز آنتوسیانین سیب گوشت قرمز ایرانی به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR) [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
نیتروژن
اثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402]
و
-
ورمیکمپوست
بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
وزن میوه
اثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
ویتامین ث
تأثیر محلولپاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
-
ویتامین ث
اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
ویتامین ث
بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
ویتامین ث
کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
ویژگیهای رویشی
تاثیر دو پایه کوئینزA و زالزالک بر خصوصیات مورفولوژیکی و پومولوژیکی "بِه" رقم محلی اصفهان [دوره 8، شماره 2، 1402]
ه
-
هایپتاس
اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
هلو
اثر محلولپاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگیهای هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
همبستگی
برآوردی از تشکیل میوههای بدشکل در تاکستانهای کیویفروت رقم هایوارد و علل تشکیل آنها [دوره 8، شماره 2، 1402]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد